Varför är det bra att köra med PT?

Vad innebär personlig träning?

En personlig tränare är så mycket mer än bara en instruktör. Det är en personlig coach som ger dig regelbunden rådgivning och riktlinjer för hur du ska ta dig till dina träningsmål så effektivt som möjligt.

Många funderar på att gå till en Personlig tränare. Smart val! Varför?

Vi är många som behöver hjälp för att nå våra mål. Det kan vara att tänka, äta och träna rätt. En Personlig Tränare hjälper dig att ta steget och det viktigaste är att DU ska känna att ditt upplägg känns bra och passar tidsmässigt och ditt sociala schema, du kan välja tid och plats för din träning! Han eller hon kan komponera program som du kan ta med dig på semestern eller vid exempelvis mycket resande i jobbet.

Med regelbundna fystester  säkerställer din personliga tränare att du är på väg åt rätt håll med träningen så att dina delmål nås och där efter huvudmålen. Att ha en personlig tränare innebär ett förtroende mellan klient och PT för att resultat ska vara möjliga att uppnå. Ärlighet är nyckeln till framgång i samarbetet med din PT för att vi ska kunna ge dig den bästa hjälpen. Personlig träning är definitivt det bästa sättet att få snabbast och bästa resultat!

För att du ska få bästa resultat gäller det att välja rätt, jag kommer gå in närmare i detta ämne!

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s