Våga misslyckas….

on

Du får en idé, känner att ditt hjärta börja slå snabbare och din inspiration vaknar till liv! Du tror starkt på din idé och efter lite grävande och sökande vet du ungefär i vilken riktning du ska gå för att förverkliga den. Trots det finns det något där som hindrar dig. Känner du igen dig?

För mig har det ibland varit rädslan för att misslyckas och som hindrat mig från att ta de där stegen. Rädslan av att ringa den där personen eller sända det där mailet. Rädslan av att det jag producerat inte varit bra nog. Rädslan för det okända. Men vad kan hända? Fråga dig vad som är det värsta som kan hända om inte idén går till hundra procent? Livet lär, precis som ett barn som försöker att ställa sig upp efter att ha krupit i månader. Tänk om man som förälder råder sitt barn att inte försöka lära sig att gå för att barnet kan slå sig på vägen?

Lättare sagt än gjort… Men nästa gång du får en idé:

  • Våga gå utanför din trygghetszon
  • Våga uppleva starka känslor men stanna inte i dem
  • Våga se dig själv som person med många olika egenskaper

Om du forskar lite runt omkring dig kommer du snart att märka att de som lyckats här i livet är de som har vågat, de har också misslyckats flera gånger och rest sig igen. Livet lär och utan misstag hade vi inte sett någon utveckling. Att våga satsa och misslyckas är att våga utveckling!

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s