Ditt val = Ditt personliga resultat!

on

 

 

 

 

 

En personlig tränare är ett naturligt val för många som ska börja träna. Det är inte längre en lyxtjänst utan något som är självklart för att nå egna mål och resultatinriktning! Någon som kan guida dig i tränings- och kostdjungeln för att lägga upp ett program efter dina mål och förutsättningar. Därför är det viktigt att en personlig tränare har kunskap, intresse och erfarenhet! Näringsläran är viktig och även att lätt sätt att kommunicera på en personlig nivå.

Att ha en personlig tränare innebär många positiva egenskaper. En person som motiverar och driver fram dig till dina mål på ett motiverande sätt. För att du ska lyckas med dina mål är detta några grundläggande byggstenar som krävs av den som ska hjälpa dig att nå dina mål.


Precis som överallt annars så varierar kvalitén på personliga tränare. Bara för att man är PT, så kan man inte allt inom träning och hälsa. Erfarenhet varierar från person till person och likaså kunskaperna.  Det är då upp till personlige tränaren att ta sitt ansvar och förmedla det han eller hon kan och har kunskap i. Faktum är att man som PT har en person i sitt ansvar, en som litar på att det PTn säger är korrekt och att övningarna utförs utan risk för framtida skador.

Det är också viktigt att det fungerar mellan dig och din personlige tränare på det personliga planet. Kommunikation är en viktig del av upplägget och även att man har en insikt om hur man talar med klienter när det gäller livsstilsförändringar och motivationsdrivande.

För att få en så bra bild som möjligt av din tänkbara PT är det bra om du bestämmer träff med honom eller henne och går igenom dina mål med din träning. Vad vill du och hur mycket vill du satsa på dina mål?

Ni ska tillsammans nå DINA mål och DU ska i slutändan känna dig nöjd med vad NI tillsammans åstadkommit!

 

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s