Keep it simple!

Att äta rätt behöver inte vara svårt.  Det gäller bara att göra det enkelt och naturligt. Smarttrainer tipsar om hur du enkelt och billigt kan välja rätt varor i ditt skafferi!

Fisk- Försök att få in fisk 2-3 gånger i veckan i din matmeny . Välj bort odlad lax och välj hellre  makrill i tomatsås, tonfisk i vatten och fryst torsk. Den odlade laxen är visserligen billig men har odlats fram snabbt och ofta innehåller den färgämnen för att få orange färg.

Grönsaker-Broccoli, squash och Zucchini ger mer näring än vattnig isbergssallad, tomat och gurka. Du fått mer mättnad och näring för dina pengar.

Ägg- Ägg kan du ha till allt. Var inte rädd för kolesterol myten att du inte ska äta mer än ett ägg. Det finns inga belägg för denna rekommendation. Ägg är en bra källa för vitamin D, E, selen, folat och jod. Koka några extra ägg och ha på jobbet! Proteinrikt och praktiskt!

Bröd-Slopa köpebrödet och baka ditt egna bröd. Recept finns på Smarttrainer. Spar pengar och slipp svullna vetemagar!

Taco produkter-Skippa dessa färdigvaror och gör  din egna Tacokrydda utan socker och glutamat. Gör en egen Tortilla eller fyll Salladskål med riven ost, jalapeño, köttfärs och tomatsås! Tortillarecept kommer i veckan på Smarttrainer!

Ris, Potatis och pasta-Riv blomkål grovt=Blomkålsris. Koka blomkål och en skvätt grädde och riven muskot=Mos och är du sugen på pasta kan du använda dig av min Zucchinipasta!!!

Läsk och bordsvatten-Skiva lime och lägg i din vattenkanna, så mycket godare och ekonomiskt än dyrt köpvatten! Vi har bästa vattnet i världen!!!

Efterrätter-Med naturliga smaker. Gör en härlig födelsedagstårta utan gluten och socker! Vispa grädde och servera med dina bär! Skippa bageriet och baka själv!

Listan kan göras lång. Sätt inga gränser för fantasin utan testa dig fram. Fler tips kommer längre fram på Smarttrainer!

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Skrivet av Smarttrainer på https://smarttrainer.wordpress.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s