Växla ner!

9153432010

Byt pengar mot tid! Det är kärnan i denna lättlästa 205 -sidiga bok.

Vi blir allt fler. Vi som överväger att kliva ur ekorrhjulet och växla ner, downshifta. Som genom att hoppa av chefsjobbet eller jobba mindre väljer bort pengar och prylar till förmån för tid och livskvalitet.

Men hur går det egentligen till att leva ett nerväxlat liv? Och om du går ner i arbetstid, hur ska pengarna räcka? Måste man leva på ris och vatten, sälja bilen och säga nej tack till allt som gör livet kul?

I Växla ner! ger egenföretagaren och entreprenören Karin Lilja sextiosju handfasta tips för dig som vill downshifta med stil. Med utgångspunkt i praktisk vardagsekonomi och egna erfarenheter berättar hon på ett personligt sätt hur man får pengarna att räcka utan att göra avkall på vare sig lust eller bekvämlighet. Bokens tips är indelade i teman som boende, mat, nöjen och motion, och författaren bjuder frikostigt på exempel ur sitt eget liv.

Ta del av nedväxlingens matematik, där medvetna val gör att du kan må bättre, spara pengar och få mer tid – samtidigt! Hur stort steget blir för dig, beror på hur många val du vill göra. Men många små val blir snart ett jättekliv!

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s