Fina fisken

images

Ibland kan det vara gott med panerad fisk eller kycklingfilé. Här kommer tips på god panering som får din rätt så knaprig och god, helt utan snabba kolhydrater och gluten. Du kan använda samma recept till kyckling. Byt ut fiskköttet mot kycklingfiléer istället.

4 stora portioner

800 gram torskfilé eller annan vit fisk

Panering
3 Ägg
6 msk kokosmjöl
6 msk mandelmjöl
6 msk fiberhusk
4 msk linfrön
4msk sesamfrön
4msk fibrex
salt, vitpeppar, vitlökspulver
kokosolja

Blanda alla torra ingredienser, vispa upp ägget och doppa först i ägget sedan i paneringen, stek sedan i rikligt med kokosoljan. Lägg köttbitarna på en bit hushållspapper så att de får torka lite. Servera med sås och grönsaker. Dekorera med en skiva citron.

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s