Går det att bromsa åldrandet?

images

Den svenska befolkningen köper varje år produkter mot åldrande för flera miljarder varje år. Vi förlitar oss på påstådda vetenskapliga tester som gjorts på produkten och ifrågasätter väldigt sällan innehållet. Vi är ofta noggranna med vad vi sätter i oss men vi kontrollerar sällan vad vi smetar på oss. Ungdom är alltså något som vi är beredda att betala stora summor på för att uppnå.

Kvällstidningarna säljer som smör i solsken när rubrikerna handlar om ”quick fix” till ungdom, crème på burk med föryngrande effekt säljer ännu mer och det finns till och med piller som lovar att få dig att se 10 år yngre ut! Visst låter det frestande?  Att se yngre ut och känna sig yngre?  De här löftena har tyvärr inget med verkligheten att göra. Ungdom går inte att köpa. Det är bortkastade pengar och är du smart så spenderar du pengarna och energi på sådant som dämpar åldrandets spår. Varför inte en avkopplande helg i fjällen med nära och kära? Eller en timma personlig träning. Detta gör mycket mer för ditt sinne och totala välbefinnande.

Med andra ord är sanningen är smärtsam men enkel: Det finns inte ett enda preparat på marknaden i dag som kan bromsa ditt åldrande. Det enda man kan påvisa är att producenterna av dessa produkter bara blir rikare.

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s