Budget träna med Smarttrainer

snabbträning

Så här i sommartider vill vi helst göra annat än att gå till gymmet och spendera tid på träning. Din personliga tränare behöver kanske också semester eller så har du sommarlov med dina barn. Faktum är att det finns alltid en lucka för träning även om det bara är 20 minuter. Se dessa 20 min som dyrbara minuter där du ger allt och får så mycket tillbaka!

Även om det just är sommaren som lockar till att forma kroppen så är det bästa om man  strävar efter en stark och funktionell kropp året runt. Det viktiga är att ha en kropp som orkar med vardagen och som man mår bra i.

Tid för träning kan man finna lätt om man inte har timlånga träningspass. Du kan ”budget träna” och välja:

Morgonträning  ”Att träna på morgonen har enligt mig många  fördelar, dels får du träningen prioriterad tidigt, dels sätter du igång ämnesomsättningen på en gång.

Lunchträningen”Gå ut i friska luften i stället för att sitta på kontoret du får dagsljus!  Du behöver inte duscha om du endast går en promenad. Har du tid över kan du ägna dig åt svettigare alternativ och ta en fräsch dusch. Rörelse får dig att orka jobba längre.”

Kvällsträning framför Tv:n ”Armhävningar och sit ups funkar bra framför tv:n, stretchövningar också. Kör en ”kombo” genom att kolla på nyheterna medan du gör dina övningar.

Det viktigaste är att du rör på kroppen och hittar dina stunder för rörelse. Jag lovar att det finns plats för träning och kommer du  igång kommer du att prioritera det som får dig att må bra!

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s