Varför bikarbonat?

bikarbonat-100g-dr_oetker

Bikarbonat kallas ibland för ”fattig mans cancermedicin” – inte för att det saknar effekt, utan för att det är billigt. Ingen talar högt om denna metod då den inte generar några pengar inom läkemedelsindustrin. Ganska skrämmande men sant.

Bikarbonatets effekt här är flera, dels att det minskar försurning och gör kroppsvätskorna basiska, dels att det tillför syre snabbt samt att det absorberar toxiner. Och det som utmärker cancerceller och tumörer är det inflammatoriska tillståndet i cellen, med lägre pH och låg syresättning.

Forskare undersökte mänsklig bröstvävnad 1993 och fann signifikanta nivåer av aflatoxin i cancervävnaden, vilket visar på att aflatoxin och således mögel kan vara en orsak till bröstcancer. Och mögel trivs bara i syrefattig och sur miljö.

Vilket pH vi har i de inre vätskorna påverkar varje cell i kroppen. Kroniskt försurning gör att kroppsvävnad ”rostar”, och får det fortgå länge hämmar det alla cellaktiviteter och funktioner. Försurningen hämmar själva livsprocesserna, och det är roten till cancer.

Medicinska behandlingar med natrium bikarbonat är den absolut snabbaste metoden att återfå kroppens pH-nivåer till de normala. Det gör bikarbonat till en av våra mest användbara mediciner –– eftersom det behandlar vår syra-basbalans.

Varför talas det så lite om detta samband? Därför att traditionella behandlingsmetoder är en miljardindustri.

Läs mer här:

http://newsvoice.se/2014/05/04/bikarbonatet-som-botar-cancer-referatet-av-seminariet-om-simoncini/

 

 

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s