Bästa sommatårtan

 

HJ Fruntimmersbak -12

Här kommer ett recept på tårtbotten. Fyll den med bär och toppa med grädde. Vill du ha den naturellt så äter du den utan fyllning och topping. Tårtan passar glutenallergiker och glutenkänsliga.

 

Smarttrainers sommartårta

3 dl mandelmjöl
2 msk kokosnötsmjöl
3 tsk bakpulver
1/2 tsk bourbon vanilj
4 ägg
0,75 dl Stevia Strö
100 g  smör
1/2 burk Kesella  ca 125 gram
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret och låt svalna.
3. Vispa ägg och sötning vitt och pösigt.
4. Tillsätt det smälta smöret och kesellan.
5. Blanda mandelmjöl, kokosnötsmjöl, bakpulver 
     och vaniljpulver i en bunke. Rör ner blandningen i smeten.
6. Smörj en springform och bröa med kokosmjölet
7. Häll kaksmeten i formen och grädda i 175 grader i 30 minuter.
8. Ska du fylla tårtan använder du björntråd och delar kakan i två delar. Fyll med favoriterna och vill du ha en klassisk sommartårta toppar du med grädde och jordgubbar.
Ha en bästa dag!
Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s