Starta självläkning…

images

Det finns lika många vägar till självläkning som det finns olika personligheter. Det viktigaste är att du börjar lyssna på din kropp och börjar samarbeta med dina känslor. Utmaningen är att finna det som stämmer för dig och det som du mår bra av i ditt liv. Som  jag skrev i mitt förra inlägg, så är kroppen fantastisk på självläkning.

Jag vill tro att om naturen skapar ett problem så skapar den också en lösning. Inom oss bor en naturlig doktor. Våra kroppar vill vara friska. I samma sekund som jag till exempel skär mig så startar en läkningsprocess i kroppen. Varför skulle inte samma kraft finnas för läkning av obalanser?

Undvik helst processad mat. Inga halvfabrikat, transfetter, bröd, kakor, socker, tillsatser och läsk. Ingen mat som kommer i en plastförpackning eller burk.
Byt ut skräpmaten mot mängder med färska grönsaker, bär, frukt, nötter och fröer. Essentiella fettsyror från kokosnötsolja, avokado, linfröolja och lax är livsviktiga. Skaldjur och i viss mån kyckling innehåller bra ämnen för den som vill läka naturligt.

Komplettera med yoga, meditation och promenera i naturen. Allt för att rensa sinnet. Att bära omkring på gammalt skräp och groll i sinnet ställer bara till det för kroppen och ökar stresspåslaget.

Glöm inte att komplettera med den viktiga sömnen och vila. Då har du skapat den bästa miljön för kroppen att självläka.

 

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s