Pinnsås

 

images

 

Förra inlägget var uppskattat och jag fick frågan om inte det fanns något recept på sås till fiskpinnarna. Här kommer en remouladsås utan socker och tillsatser. Barnens favorit och prefekt till annan fisk.  Fixa dubbelsats och förvara i burk, en vecka i kylen är inga problem.

Smarttrainers egna remouladsås

Recept 4 portioner

1/2 gurka
1 dl Creme fraiche
0,5 dl helfet majonnäs
0,5 tsk gurkmeja
1 tsk dijonsenap
1 tsk citronjuice

Salt och peppar efter smak

Riv gurkan grovt och krama ur vätskan. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

 

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s