Naturlig smulpaj

c9c7e86d-c23e-4798-9dce-cfae88c4d67f

Smulpaj är så gott, passa på att använda säsongens rabarber och bär!

  • 500 g rabarber/bär
  • Knappt 1/2 dl sötning
  • 100 g smör
  • 1/2 dl kokosmjöl
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1/2 dl hela mandlar grovt hackade

Sätt på ugnen 175 grader varmluft och 200 grader i vanlig ugn.
Skär rabarberna i smala bitar och lägg i valfri form, bären lägger du ner som de är. Häll på sötning. Väljer du rabarber så förgrädda dem i ugnen tills de mjuknat, ca 10 minuter. Blanda under tiden ihop ingredienserna till smuldegen. Fördela över kakan och ställ tillbaka i ugnen tills smultäcket fått fin färg, ca 20 minuter.

 

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s