Redo för yoga?

images

Redo för din yoga? Du behöver ingen utrustning för yoga. Den kan utövas av nästan alla och nästan överallt. En strand, din trädgård eller varför inte på flygplatsen toalett innan take off? Du behöver bara en matta eller en handduk att göra rörelserna på. Ha på dig kläder som är strechiga eller som sitter löst, du kommer röra dig mycket och du vill inte ha något som begränsar din rörelse. Du behöver inga skor när du utövar yoga, man brukar vara barfota men du kan även ha strumpor om du känner dig mer bekväm med detta.

Tänk på att inte göra yoga precis efter en måltid, vänta gärna ett par timmar efter att du ätit innan du börjar.

Tänk på att försöka koncentrera dig på varje rörelse. Själva rörelsen är lika viktig som poserna. Pressa dig inte för hårt och om det gör ont så sluta. Yoga är inte en tävling och det ska inte göra ont någonstans.

Jag själv började med några enkla övningar på nätet som jag först tittade på och sedan började öva utan krav. Boka sedan in dig på en yogakurs och kom ihåg att din yoglärare är avgörande, hon/han ska se till dina behov och möjligheter.  Det kan ta en stund att finna rätt. När det känns bra kommer du bara vilja ha mer.

Lycka till!

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s