Du avgör!

ladda ned

 

Visste du hur viktiga dina första minuter är på morgonen? Många av de främsta ledarna i världen viker de första minuterna på morgonen åt reflektion. För att nå dina mål behöver du aktivt ägna tid åt dem och fundera på vad du har uppnått hittills och vad som kommer härnäst. Starta därför dagen med att visualisera din målbild.

Du övar dig i att skapa visualiseringar eller bilder av dig själv i olika situationer som du vill uppnå. Eftersom nervsystemet har svårt att skilja på upplevelsen av en verklig situation och en situation du föreställer dig, kan du med visualisering mentalt förbereda kropp och sinne på ett lyckat genomförande av det du önskar. I hjärnan lagras på detta sätt minnen av framtiden.

Så testa att bli härskare över din dag redan på morgonen och upplev skillnaden!

Har du exempelvis ett viktigt möte som du är nervös inför, kan du visualisera slutet av mötet som lyckat genom att se nöjda kunder eller chefer le mot dig.

Ska du utföra en idrottsprestation, kan du se din egna målgång eller ditt lag stå och fira segern! Det är bara ditt sinne som kan begränsa dig!

 

Ha en bästa dag!

Smarttrainer

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s