ADHD? Eller bara ett normalt energibarn?

9789197705349_200x_energibarn-vara-alskade-skitungar
Energifulla barna? Har dina barn koncentrationssvårigheter? Svårt att sitta still? Har du funderingar på söka en diagnos? Vänta ett tag och testa nya rutiner. Ditt barn kanske är ett helt normalt energibarn. Läs denna bok, den fick mig att ändra synsätt när det gäller mina egna barns energi och om att ge bästa förutsättningarna för dessa älskade skitungar.

Idag medicineras ungefär 60 000 vuxna och barn i Sverige mot ADHD, med medicin som ger  biverkningar och som det inte finns några långtidsstudier på. Min egna åsikt är att det  är värt ett försök med förändringar. Det kanske inte hjälper alla men då har du gjort det du har kunnat för att dina barn ska få bästa förutsättningarna för ett sunt liv, eller hur?

Anna Hallén är lärare, resurspedagog, kostrådgivare och framförallt en bländande inspiratör. Anna brinner för våra Skitungar eller som Anna kallar dem Energibarn. Anna visar på ett enkelt och positivt sätt hur vi kan kompensera bristerna. Hon tar död på myter som fortfarande lever kvar om våra Energibarn och ger samtidigt förslag på lösningar som fungerar. Barn med NPF uppfattas ofta som Skitungar. De äter upp vår energi. Vill du vara med att skapa positiva Energibarn av Skitungarna? Läs boken bums!

Energibarn-Våra älskade skitungar av Anna Hallén
  • Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utg.datum: 2010-10-06
  • Förlag: Pickabook förlag
  • ISBN: 9789197705349
Ha en bästa dag!
Smarttrainer
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s